Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut meslekletmeme İtfaaiye müfredatına amelî şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Her hengâm sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya veya gayrı bir köstek bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, hariça akıllıca oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması Yangın Kapısı gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında hiçbir yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Binalarda belli başlı standartlarda mahal alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı essah itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü grup şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı muhtevain olabildiğince aksiyonlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Sonunda imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut güzel duyu endişeların bir faktör olduğu binalar dâhilin normal hale getirir.

Report this wiki page